RENTTI / TRACWEST OY

Konevuokraamo Rentti / Tracwest Oy on Case- ja McCloskey-maanrakennuskoneiden sekä PALMS ja Palmse Trailer perävaunujen maahantuoja ja konevuokrauksen uranuurtaja Suomessa. Rentti on perustettu Honkajoella 1998, minkä jälkeen yritys on avannut toimipisteet myös Pirkkalaan, Tuusulaan ja Ouluun. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 30 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 17,9 miljoonaa euroa.

Satakunnan Yrittäjät valitsi Konevuokraamo Rentin Satakunnan vuoden yritykseksi 2020. Valinta perustui mm. siihen, että Rentti on kolmen vuoden aikana luonut valtakunnallisen jakeluverkon, mikä näkyy myös vahvana liikevaihdon kehityksenä. Kovasta kasvusta huolimatta myös liikevoitto on pysynyt vahvana. Kasvuun on päästy onnistuneilla rekrytoinneilla sekä laadukkailla ja valikoiduilla kone-edustuksilla.

Rentti tunnetaan valtakunnallisesti luotettavana kauppakumppanina ja hyvänä asiakaspalveluosaajana. Rentin arvot ja toiminnan kivijalka kiteytyvät mottoon ”Tehdään niin kuin luvataan”

Markus Lehtimäki, Juha Leivo ja Frans Leivo vastaanottamassa Satakunnan vuoden yrittäjä 2020 -palkintoa

RENTIN TARINA

Videolla toimitusjohtaja Juha Leivo kertoo Konevuokraamo Rentin synnystä ja kasvusta nykyiseen laajuuteensa. Samassa yhteydessä puhutaan myös Rentille tärkeistä arvoista palveluja ja yritystoimintaa koskien.

Videon kuvaus ja editointi: Satakunnan Kansa / Pekka Kallionpää.

TAPAHTUMAKALENTERI

No upcoming events

TILAA UUTISKIRJE

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa, mitä Rentillä tapahtuu?